​billedværksted

Billedværkstedet er et stort og lyst lokale, der emmer af kreativitet og udtryksmuligheder. ​Stemingen er afslappet og hyggelig. Vi råder over et stort udvalg af materialer og udstyr, som gør det muligt at dygtiggøre sig og lære nyt. Man har mulighed for at fordybe sig i egne personlige projekter eller være med, når vi arbejder med temaer og produktioner, hvor vi i fællesskab eksperimenterer med nye materialer og udtryksformer. Her er plads til både individuel fordybelse og fællesskab.

Dagligdagen på værkstedet veksler mellem små oplæg om teknikker og udtryk, der interesserer os, og individuel fordybelse og ideer. Har man brug for hjælp til egne projekter, er underviserne tilstede på billedværkstedet det meste af dagen.

​Der stilles ikke krav om specielle færdigheder. Underviserne på værkstedet tager udgangspunkt i dine erfaringer, interesser og ønsker og der vil være rig mulighed for at udvikle både dine billedtekniske færdigheder samt dit personlige udtryk. Underviserne er alle erfarne og udøvende fagfolk inden for billedkunst/foto/filmverdenen og pædagogisk uddannede. 

Kontaktoplysninger

Empata

Grusgraven 10

2880 Bagsværd

​​CVR: 33213204


Telefon: 44 490 490

E-mail: info@empata.dk

Sociale medier

facebook-roundtwitter-round youtube-round

Rundvisning

Mandag til fredag kl. 10 - 21.

Ring til mobil 2012 6867​