musikværksted

​I musikværkstedet udvikler vi elevens evne til at udtrykke sig gennem musik (æstetiske læreprocesser).

Vi tilbyder bl.a. individuel undervisning i instrumenttræning i vores lysstudier og imødekommer i undervisningen elevens musikønsker.

Den individuelle undervisning er baseret på at lære tekniske færdigheder til at kunne udtrykke sig individuelt samt mulighed for at indgå i samspil.

Undervisningen er for alle uøvede som øvede, og vi finder materiale efter niveau og ønsker. Musikværkstedets undervisere kan undervise i en bred vifte af strenginstrumenter, trommer, analoge og digitale elektroniske instrumenter. Vi benytter os af undervisning udefra, hvis vores undervisere ikke selv behersker instrumentet.

Vi understøtter og udvikler elevens evne til at komponere musik og skrive sange.

Vi har opdelt vores musikværksted i flere forskellige moduler. Der arbejdes med ERT (ellementær rytmisk træning), Jazz, Klassisk, Folk, Pop, Dance, House, EDM, HIP HOP og alle andre genrer inden for musik. Vi tager altid udgangspunkt i der, hvor elevens interesser bliver “tændt”.

Musikværkstedet har flere værkstedsrum bl.a. lydstudier og små øvelokaler til forskellige slags udtryk, fx øverum til sang og klaver, elektronisk studie, akustisk sammenspil. Derudover har hver elev en personlig arbejdsstation, som er sat op til elevens individuelle musiske kompetencer. dvs. eleven får en IMAC med lydkort/ mikrofon og MIDI keyboard på deres kontorplads, hvor eleven kan arbejde med individuelle projekter.

På Musikværkstedet tager vi udgangspunkt i elevernes kompetencer. Vi underviser eleverne i at blive fortrolige med de mange stemninger og sindstilstande som musikken kan bringe os i. Musikværkstedet er et sted hvor glæde og sorg, grin og gråd bliver omsat til musikalske udtryk og eleverne bliver mødt. Vi tager altid musikken seriøst, ligegyldig hvilken genre der bliver præsenteret.

I undervisningen kan indgå musikteori og musikhistorie.

Kontaktoplysninger

Empata

Grusgraven 10

2880 Bagsværd

​​CVR: 33213204


Telefon: 44 490 490

E-mail: info@empata.dk

Sociale medier

facebook-roundtwitter-round youtube-round

Rundvisning

Mandag til fredag kl. 10 - 21.

Ring til mobil 2012 6867​