Filmværksted​

​Filmværkstedet understøtter og udvikler den enkelte elevs interesse inden for filmproduktion.

Eleven får med udgangspunkt i ønsker, evner og ambitioner mulighed for at udvikle sine færdigheder inden for filmmediet.

Filmværkstedet kræver ingen særlige forudsætninger eller erfaringer. En produktion kan fx tage udgangspunkt i en ide til en lille kortfilm, en musikvideo, kunstfilm, dokumentar, e.lign. Det er kun fantasiens møde med virkeligheden, der sætter grænsen for filmprojektet, hvor eleven enten er en del af et lille filmhold eller arbejder med sit eget soloprojekt, der efterfølgende redigeres på Final Cut eller Premiere i redigeringsstudiet.

Alt hvad et filmhold består af er det muligt at få kendskab til på Empata, fx instruktør, skuespiller, sminkør, kameramand, lydtekniker (tonemester), lystekniker.

I filmværkstedet er der både plads og udstyr til den teknisk dygtige, som gerne vil fordybe sig i filmtekniske detaljer, og til nybegynderen som måske har en ide og gerne vil i gang med at filme uden at skulle gå for meget ind i det tekniske.

Stopmotion / flyttefilm er en del af filmværkstedet.

Billedværkstedet, som filmværkstedet er en del af, holder hver dag korte orienterende møder, så eleven løbende kan følge med i, hvad de andre elever arbejder med. Ind imellem samles vi til film på storskærm.

Empata har et godt netværk i filmbranchen, og det er oftest muligt at komme på besøg eller i praktik i et filmselskab

Kontaktoplysninger

Empata

Grusgraven 10

2880 Bagsværd

​​CVR: 33213204


Telefon: 44 490 490

E-mail: info@empata.dk

Sociale medier

facebook-roundtwitter-round youtube-round

Rundvisning

Mandag til fredag kl. 10 - 21.

Ring til mobil 2012 6867​