Fotoværksted​

​Fotoværkstedet arbejder med udviklingen af den enkelte elevs æstetiske udtryk og tekniske færdigheder inden for det digitale fotografi, både i optagelser og i billedbehandling.

Vi benytter os primært af skolens spejlreflekskamera eller elevens eget. Eleven lærer kameraets forskellige funktioner at kende, bl.a. i forbindelse med lyssætning i fotostudiet på forskellige baggrunde eller på ture ud af huset, hvor vi kan fotografere i anderledes omgivelser.

Undervisningen bliver tilrettelagt individuelt, efter interesse og niveau.

Der bliver givet små foto-opgaver, som kan løses individuelt eller i samarbejde med andre. Det er muligt at arbejde med selvvalgte projekter, hvor man igennem vejledning får støtte fra underviseren til at komme godt igennem projektet.

I billedbehandling arbejder vi med redigeringsprogrammerne Lightroom, Bridge og Photoshop og eleverne får forståelse for fotomediets mange facetter, bl.a. billedmanipulation.

Fotoværkstedet er en del af billedværkstedet, hvor der blandt andet bliver arbejdet med maleri, tegning, skulptur og video. På billedværkstedet er der plads til både individuel fordybelse og fællesskab.

Vi starter dagen med et kort fællesmøde på værkstedet, hvor dagen bliver planlagt. På fællesmødet kan der også blive vist en lille film, et kunstværk eller noget helt tredje, som kan give inspiration, nysgerrighed og måske sætte en god samtale i gang.

Kontaktoplysninger

Empata

Grusgraven 10

2880 Bagsværd

​​CVR: 33213204


Telefon: 44 490 490

E-mail: info@empata.dk

Sociale medier

facebook-roundtwitter-round youtube-round

Rundvisning

Mandag til fredag kl. 10 - 21.

Ring til mobil 2012 6867​