lydstudier

​I vores lydstudier får eleven mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig i indspilnings- og produktionsteknik.

Empata råder over 3 musik studier. Studie 1 er det store studie hvor der er et teknikerrum, samt to indspilningsrum.

Studie 2 er et mindre studie hvor der er lagt vægt på akustiske instrumenter/sangskrivning.

Studie 3 er det mindste studie, hvor der er lagt vægt på musik pre produktion/vokal. Det er her eleven kan fordybe sig og prøve ting af inden indspilning i Studie 1.

I alle tre studier er der Mac computere, UAD APOLLO interfaces og Focusrite ISA preamps samt Logic X. Det vil sige at du kan flytte dine projekter rundt imellem studierne og arbejde der hvor det giver mening.

I studie 1 er der tre rum, studie 1A, 1B og 1C. De er alle forbundet til hinanden.

Studie 1A er tekniker rummet. Der har vi vores Focusrite ISA og UA mic preamps. Det er også her vi har vores outboard. Vores tre outboardracks er vi meget stolte af. Her findes noget af det ypperste inden for compressorer, equlizers og pre-amps. Vi har bl.a Manley, Universel Audio, Cranesong, Lexicon 480L, Dbx, Fatso, Tube-Tech. Vores monitors er Genelec, NS-10 og Event-Opal.

Vi råder også over en fantastisk mikrofon samling. vi har bl.a Neumann, Coles, Oktava, Senheiser, Schoeps, Akg,

Studie 1B: Her findes vores Steinway A flygel, som er i en klasse for sig selv. Det er også her vi bl.a. indspiller vokaler, akk.guitar, flygel, keyboards.

Vores elektronica står også her. det er bygget op omkring, Elektron analog 4 - Elektron Octatrack, Elektron Machinedrum, Korg kaospad, Korg MS20 mini.

Studie 1C: Her har vi et Ludwig trommesæt, Orange guitarforstærker, EBS basanlæg og vi råder over en fin samling elguitarer bl.a Gibson, Fender og Musicman.

Det er også rummet vi bruger til indspilning af trommer, bas, guitar og key’s samt sammenspil, undervisning i trommesæt og Taiko trommer.

Der forefindes også focusrite lydkort samt macbook pro, så der er mulighed for at optage, når der øves.

Studie 2: Her er der lagt vægt på akustiske instrumenter. Der er en fin samling akustiske guitarer, et lille Premier trommesæt, hangdrum, congas, wurlitzer elpiano samt div percussion.

Det er her guitar undervisningen foregår. Studiet bliver også brugt til små akustiske jam’s, sangskrivning etc etc.

Studie 3 bruges bl.a. til at arbejde med beats og indspille demo-vokal.

Udover de her nævnte rum, har vi to mere. Nemlig vores øvelokale, her står to roland elpianoer. Det er her eleven kan øve i fred og ro.

Det sidste rum er vores klaverlokale. Her står et fint gammel opretstående Steinway piano der lyder fantastisk. Det er dette lokale vi bruger til sangundervisning.

Kontaktoplysninger

Empata

Grusgraven 10

2880 Bagsværd

​​CVR: 33213204


Telefon: 44 490 490

E-mail: info@empata.dk

Sociale medier

facebook-roundtwitter-round youtube-round

Rundvisning

Mandag til fredag kl. 10 - 21.

Ring til mobil 2012 6867​